Stili im

Stili Im™

Gjej stilin dhe ngjyren qe eshte e drejte per ju.Ky udhezues interaktive ju lejon te zgjidhni nje model te aparatit te degjimit duke selektuar ngjyre dhe pastaj ta shini si duket ajo ne nje vesh.Te jeni i sigurt te kontrolloni ate nga nje shumellojshmeri e kendeve dhe nje veshtrim me te afert.